Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.hitu.edu.vn:8080/dspace/handle/123456789/1596
Title: | Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản T2: ướp muối, chế biến nước mắm, chế biến khô và thức ăn liền |
Authors: | Nguyễn Trọng Cẩn |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Nxb Khoa học Kỹ thuật |
Series/Report no.: | Công nghệ chế biến thịt và thủy sản; |
URI: | http://lib.hitu.edu.vn:8080/dspace/handle/123456789/1596 |
Appears in Collections: | Tài liệu chính - Công nghệ hóa học |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
cn chế biến thực phẩm thủy sản 2.pdf ???org.dspace.app.webui.jsptag.ItemTag.accessRestricted??? | 6.25 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.